Νέα
Loading...


Tα κόλπα για να διαρκεί περισσότερο η αποτρίχωση, ακόμα κι αν την κάνεις με ξυράφι


Πόσες φορές έχετε ξυρίσει τα πόδια σας μόνο και μόνο για να νιώσετε το τσίμπημα από τις μικρές τριχούλες που, την επόμενη ημέρα,
με αδυσώπητη συνέπεια, κάνουν την εμφάνισή τους; Bρήκαμε τα κατάλληλα τιπ για να κάνετε το αποτέλεσμα να διαρκεί περισσότερο.

Λένε πως τα ωραία διαρκούν λίγο, αλλά μέσα σε αυτά δεν χρειάζεται να είναι και το ξύρισμα των ποδιών (ναι ακόμα κι αν γίνεται με ξυραφάκι). Ξέρουμε πόσο εκνευριστικό είναι να πρέπει να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κάθε μέρα, ειδικά τώρα που οι φούστες, τα φορέματα και τα σορτς μπαίνουν πιο δυναμικά στο παιχνίδι του στιλ. Με μικρές αλλαγές και προσθήκες στη διαδικασία του ξυρίσματος, όχι μόνο θα πετύχετε το λείο αποτέλεσμα, αλλά θα αυξήσετε και το χρόνο διάρκειάς του.Κάντε απολέπιση πριν το ξύρισμα
Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το στάδιο της προετοιμασίας. Χρησιμοποιείστε ένα scrub (και ιδανικά κάποιο που να περιέχει γλυκολικό ή γαλακτικό οξύ), ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα όπως και τις γυρισμένες τρίχες. Έτσι, όταν έρθει η ώρα του ξυραφιού, θα είναι πιο εύκολο να απομακρυνθούν οι τρίχες από τη ρίζα τους.

Ξυριστείτε στο τέλος του ντουζ
Έχοντας απομακρύνει τη βρωμιά και τη λιπαρότητα που μπορεί να είχε το δέρμα σας πριν το μπάνιο, οι τρίχες είναι είναι πλήρως εκτεθειμένες και είναι πιο εύκολο να «πιαστούν» από τη ρίζα. Επιπλέον, η ζέστη και η υγρασία που έχει δημιουργηθεί μέσα στη μπανιέρα ή το ντουζ, τις βοηθά να μαλακώσουν, κάνοντας πιο εύκολη την απομάκρυνσή τους.
loading...
Share on Google Plus

διαχειριστες... esmeralda

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ATHENSWAVE.GR...ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ www.athenswave.com. "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΜΑΣ"
loading...