Νέα
Loading...


Μάθε τι σημαίνει το σχήμα των χειλιών σου για τον χαρακτήρα σου!

Αποτέλεσμα εικόνας για σχήμα χειλιών

Αυτό το θέμα είναι ο ορισμός του... Read my lips! Και αν όλα αυτά σου φαίνονται σε μια πρόχερη, πρώτη ανάγνωση αδιάφορα ή αναληθή να σου πω ότι ίσως να το έβλεπα κι εγώ έτσι και να μην έγραφα αυτό το άρθρο.
Αλλά να που στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου (ΜΜΕ) κάναμε εγκληματολογία και φυσιογνωμική που σημαίνει ότι κάποια χαρακτηριστικά σου μαρτυρούν κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα σου ή έστω την ροπή που έχεις σε κάτι. Άρα: αφού η εγκληματολογία αναγνωρίζει την φυσιογνωμική, ποια είμαι εγώ που θα την αμφισβητήσω;

Στο προκείμενο: αυτό το post γράφεται με αφορμήτο βιβλίο της Jean Haner- expert της φυσιογνωμικής και συγγραφέας του βιβλίου "Η σοφία του προσώπου σου".Και σε αυτό το βιβλίο η Jean Haner λέει μεταξύ άλλων τι σημαίνει το σχήμα των χειλιών σου για τον χαρακτήρα σου. Κάνε scroll down και μάθε...

Κανονικά χείλη ή/και Goldilocks lips


Τα συγκεκριμένα χείλη δεν είναι ούτε πολύ μεγάλα ούτε πολύ μικρά ενώ το "V" τους δεν είναι έντονο. Αν έχεις τέτοια χείλη σημαίνει ότι είσαι παραπάνω μετρημένη και καθόλου drama queen. Όπως δεν δίνεις ποτέ λιγότερα έτσι δεν σου αρέσει και να υπερβάλεις. Δεν κολλάς ποτέ σε σχέσεις, είσαι ιδιαίτερα ανεξάρτητη αλλά σου αρέσουν οι σχέσεις σε επίπεδο επικοινωνίας.

Φυσικά γεμάτα χείλη πάνω και κάτω


Θα γίνεις μια εξαιρετική μητέρα, αν δεν είσαι ήδη. Αγαπάς πολύ τον κόσμο, είσαι αλτρουίστρια και τρομερά δοτική. Επίσης, οι φιλίες σου σου είναι πολύ σημαντικές και θέλεις να έχεις ισχυρούς δεσμούς με τους άλλους. Το να δίνεις σε κάνει χαρούμενη.

Λεπτά χείλη


Οι άνθρωποι με λεπτά χείλη είναι συνήθως μοναχικοί άνθρωποι και δεν νιώθουν άσχημα με αυτό. Αν έχεις λεπτά χείλη σου αρέσει η ανεξαρτησία σου, δεν δημιουργείς ισχυρούς δεσμούς όσο οι άνθρωποι με πιο πλούσια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις φίλους που σε αγαπούν και τους αγαπάς.

Χείλη με έντονο V


Οι άνθρωποι που έχουν αυτό το σχήμα χειλιών έχουν πολύ καλή επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους, ξέρουν να ακούν και να συμμετέχουν σε μια συζήτηση, σκέφτοναι πολύ γρήγορα και είναι τρομερά δημιουργικοί.

Χείλη με στρογγυλεμένο V


Αυτό το σχήμα χειλιών μαρτυρά έναν άνθρωπο πολύ ευγενικό, συμπονετικό που ενστερνίζεται τα προβλήματα και τις έννοιες του άλλου επί της ουσίας.

Χείλη χωρίς οριοθετημένο V


Όσοι έχουν τέτοιο σχήμα χειλιών δεν έχουν συναισθηματικό όριο με την έννοια ότι δίνουν τα πάντα στους άλλους και δεν κρατούν τίποτα για τον εαυτό τους. Είναι πολύ υπεύθυνοι αλλά πρέπει να μάθουν πως τα προβλήματα των άλλων δεν είναι απόλυτα δικά τους προβλήματα. Επίσης, πρέπει να εξασκηθούν στο να φροντίζουν και να αγαπούν τον εαυτό τους.

Χείλη πιο "φουσκωμένα" στο κέντρο τουςΑν έχεις αυτό το σχήμα είναι πολύ πιθανόν να ξεχωρίσεις στην δουλειά σου, να ξεχωρίζεις στις παρέες σου ή ακόμη και να γίνεις διάσημη. Οι άνθρωποι με τέτοιο σχήμα χειλιών θέλουν να τραβούν την προσοχή, δεν τους αρέσει καθόλου το να είναι μόνοι τους κι επιπλέον είναι πολύ συναισθηματικοί και τους αρέσει να τους αγαπούν και να τους φροντίζουν.

Μικρό στόμα αλλά μεγάλα χείλη VS μικρό στόμα και μικρά χείλη Όσοι έχουν τέτοια χείλη σημαίνει πως αγαπούν τον εαυτό τους προτίστως και είναι αρκετά εσωστρεφείς στις σχέσεις τους. Όταν, όμως, νιώσουν ότι ο άλλος τους νοιάζεται στ' αλήθεια θα ανοιχτούν και θα φροντίσουν τον σύντροφό τους. Από την άλλη όσοι έχουν μικρό στόμα και λεπτά χείλη σπάνια έχουν την ανάγκη να δεθούν με κάποιον σύντροφο.

Ανύπαρκτο άνω χείλος και κανονικό κάτω


Το 60% των αντρών έχουν αυτό το σχήμα. Τι σημαίνει στην πράξη; Οι άνθρωποι αυτοί βάζουν την δουλειά και την επιτυχία πάνω από τις σχέσεις κι επίσης δεν χαλαρώνουν εύκολα γιατί γι'αυτούς η ζωή πρέπει να τους πηγαίνει συνεχώς κάπου!

Χείλη μετά από πλαστική


Σύμφωνα με την Jean Haner και την κινέζικη προσέγγιση κάθε χαρακτηριστικό του προσώπου μας συνδέεται και με ένα στοιχείο του χαρακτήρα μας και πως όταν παρεμβαίνουμε στα χαρακτηριστικά μας αλλάζουμε και αυτό που είμαστε. Στην προκειμένη και σε ότι έχει να κάνει με τις επεμβάσεις στα χείλη: αν θέλεις να γεμίσεις το άνω χείλος σου αυτό σημαίνει πως έχεις μια ροπή στο δράμα. Αν πάλι κάνεις focus στο κάτω χείλος αυτό σημαίνει ότι αναζητάς τις απολαύσεις, σου αρέσει να σε νταντεύουν και θέλεις να απολαμβάνεις την ζωή (Χμμμ! Σε ποια... δεν;).

Αλήθεια, έπεσε μέσα η ερμηνεία; Βρήκες κάποια αλήθεια σε όλο αυτό; Ναι ή όχι;
loading...
Share on Google Plus

διαχειριστες... esmeralda

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ATHENSWAVE.GR...ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ www.athenswave.com. "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΜΑΣ"
loading...