Νέα
Loading...


Πώς να αναδείξετε την φυσική ομορφιά σας

φυσική ομορφιά
Αν θέλετε να γίνετε πιο όμορφες τότε θα πρέπει να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά του προσώπου σας.
Σε προηγούμενο άρθρο του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα παρουσιάσαμε ορισμένους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να γίνετε όμορφες σαν τα μοντέλα. Στο άρθρο αυτό δίνουμε ορισμένες χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την φυσική ομορφιά του προσώπου σας.
Συμβουλές για το πώς να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά σας
Όχι στο έντονο μακιγιάζ
Το μακιγιάζ πράγματι μπορεί να “απογειώσει” την εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας. Το σωστό μακιγιάζ τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου που μπορεί να είναι τα μάτια, τα χείλη, κ.τ.λ., ενώ παράλληλα καλύπτει τυχόν ατέλειες όπως διάφορα σημάδια από σπυράκια, ρυτίδες, πανάδες-φακίδες, μαύρους κύκλους στα μάτια, κ.τ.λ. Αν θέλετε να αναδείξετε την φυσική ομορφιά του προσώπου σας, τότε πείτε όχι στο έντονο μακιγιάζ, (ειδικά όταν είναι μέρα) το οποίο δεν βοηθάει καθόλου στο να φαίνεται το πρόσωπό σας “φυσικά όμορφο”. Όταν είναι νύχτα μπορείτε να βάλετε και λίγο πιο έντονο χωρίς όμως να κάνετε υπερβολές. Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς να μακιγιάρεστε σωστά αλλά και πώς μπορείτε να αποφύγετε τα συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γυναίκες μπορείτε να ανατρέξετε στο άρθρο “Μυστικά μακιγιάζ για εκπληκτική εμφάνιση“. Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένες χρήσιμες συμβουλές μακιγιάζ βήμα – βήμα.
Καθαρισμός προσώπου
Αν θέλετε να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά του προσώπου σας και θέλετε να λάμπετε, τότε το πρόσωπό σας θα πρέπει να είναι πραγματικά καθαρό (σε βάθος). Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ακολουθείτε τακτικά μια ρουτίνα καθαρισμού προσώπου η οποία περιλαμβάνει καθημερινό καλό πλύσιμο του προσώπου (κάθε πρωί), ενώ εβδομαδιαία μπορείτε να κάνετε απολέπιση. Επιλέξτε προϊόντα ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας. Μπορεί να φαίνεται αυτονόητο, ωστόσο πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν λάθος προϊόντα για τον τύπο της επιδερμίδας τους. Στο άρθρο “Περιποίηση προσώπου ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας” μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με τον καθαρισμό του προσώπου ανάλογα με το αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή ή λιπαρή. Αν θέλετε να κάνετε έναν καλό καθαρισμό προσώπου στο σπίτι (μια φορά την εβδομάδα), τότε μπορείτε να μάθετε πώς στο άρθρο “Καθαρισμός προσώπου στο σπίτι“. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πώς να κάνετε ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου (μια φορά την εβδομάδα) καθώς και ορισμένες χρήσιμες συμβουλές.

Καλή ενυδάτωση
Για ένα πραγματικά λαμπερό πρόσωπο που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά σας θα πρέπει να κάνετε μια καλή ενυδάτωση. Η καλύτερη ώρα για να απλώσετε μια ενυδατική κρέμα προσώπου είναι μετά τον καθαρισμό όπου οι πόροι είναι ανοιχτοί και το δέρμα σας μπορεί να την απορροφήσει με περισσότερη ευκολία. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενυδατικές κρέμες του εμπορίου, ή να φτιάξετε μόνες σας σπιτικές ενυδατικές κρέμες προσώπου με εντελώς φυσικά συστατικά απαλλαγμένες από χημικά πρόσθετα όπως συντηρητικά και σταθεροποιητές. Αν παρατηρήσετε μεγάλη ξηρότητα στο δέρμα σας, τότε αντί για ενυδατική κρέμα ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιον ορό (serum) ενυδάτωσης προσώπου. Στοπ άρθρο “Serum ενυδάτωσης προσώπου εναντίον ενυδατικής κρέμας προσώπου” μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το πότε πρέπει να χρησιμοποιείτε serum ενυδάτωσης προσώπου και πότε ενυδατικές κρέμες. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας μια σπιτική ενυδατική μάσκα προσώπου, ενώ παράλληλα μπορείτε να δείτε και ορισμένες χρήσιμες συμβουλές.

loading...
Share on Google Plus

διαχειριστες... esmeralda

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ATHENSWAVE.GR...ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ www.athenswave.com. "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΜΑΣ"
loading...