Νέα
Loading...


6 ασκήσεις για ένα ελκυστικό σώμα

6ushtrimepertrupterheksfeature
Filloni me një plank të lartë me këmbë pak më të hapura dhe pesha në secilën dorë. Mbani abdomenin e shtrënguar dhe ngriheni drejt bustit tuaj duke e mbajtur bërrylin afër gjoksit. Tani, drejtojeni krahun e majtë, duke e sjellë peshën afër gluteusit të majtë. Uleni peshën në pikën fillestare dhe pastaj përsëriteni të njëjtin ushtrim në anën e kundërt një herë.
article-workouts-6-moves-2 Bëhuni tërheqës dhe të fortë me 6 lëvizje
Ξεκινήστε με τους αγκώνες σας στο πάτωμα και τα φιλέτα Bosu. Ανοίξτε τα γόνατα και τα πόδια σας μαζί κάνουμε. Αρχίστε να αυξήσει τα πόδια σας προς το ταβάνι 7-20 εκατοστά. Βεβαιωθείτε ότι η κίνηση προέρχεται από gluteusit, όχι το κάτω μέρος της πλάτης. Αυτή είναι μία επανάληψη. Για να το κάνετε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.
article-workouts-6-moves-3 Bëhuni tërheqës dhe të fortë me 6 lëvizje
Ξεκινήστε με ένα αντιβράχιο σανίδα βραχίονα θέση που φέρει και το τυρί αγκώνα σε εκτάσεις που βρίσκονται κάτω από τα φτερά. Κρατήστε τα ισχία σας στον αέρα και να παρακολουθήσουν ως 30 δευτερόλεπτα. Κάντε το πιο δύσκολο κρατώντας ένα βάρος στο αριστερό του (όπως φαίνεται στις φωτογραφίες). Κάνετε 3 σετ σε κάθε πλευρά.
article-workouts-6-moves-4 Bëhuni tërheqës dhe të fortë me 6 lëvizje
Ξεκινήστε με ένα υψηλό σανίδα με βάρη σε κάθε χέρι. Χαμηλώστε το σώμα σας μέχρι το στήθος σας είναι στο έδαφος. (Αφαιρέστε τα βάρη αν αναστέλλουν τους καρπούς). Κρατήστε τους κοιλιακούς μυς σας σφιχτά σε όλο το κίνημα. Κάνετε 3 σετ των 12 επαναλήψεων.
article-workouts-6-moves-5 Bëhuni tërheqës dhe të fortë me 6 lëvizje
Ξεκινήστε στέκεται με το αριστερό πόδι 2-3 πόδια (60 έως 90 εκατοστά) πριν από τα δεξιά. Βάλτε την μπάλα του πόδι πάνω στο τυρί Bosu και κρατήστε ένα βαράκι σε κάθε χέρι. Γονατίστε και καθίστε κάτω στη γη. Κάνετε 3 σετ των 15 επαναλήψεων για κάθε πόδι.
article-workouts-6-moves-6 Bëhuni tërheqës dhe të fortë me 6 lëvizje

Τοποθετήστε δύο αλτήρες στο πάτωμα και να μείνει με τη φτέρνα στο πάτωμα με το βάρος τα δάχτυλά σας. Bow βουβωνική χώρα να μειώσει τους γλουτούς προς το έδαφος. Κάτσε κάτω για 3-4 δευτερόλεπτα για να κλίνει και να αποσκοπεί να θέσει τα φιλέτα παράλληλα με το πάτωμα. Στη συνέχεια, να επικαλεστεί την φτέρνα για να μείνει με αυτόν τον τρόπο. Κάνετε 3 σετ των 12 επαναλήψεων.
loading...
Share on Google Plus

διαχειριστες... esmeralda

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ATHENSWAVE.GR...ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ www.athenswave.com. "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΜΑΣ"
loading...