Νέα
Loading...


Το συγκλονιστικό αντίο του Νότη Σφακιανάκη στον Παντελή Παντελίδη! Ποιο τραγούδι του αφιέρωσε με τρεμάμενη φωνή;

Σε φορτισμένο κλίμα και η βραδιά στο Fantasia που ανήκει στις επιχειρήσεις του Κώστα Μπερτάκη οι οποίες πενθούν για τον χαμό του 32χρονου Παντελή Παντελίδη.
Ο Νότης Σφακιανάκης μπορεί να μην είχε τις καλύτερες σχέσεις με το αδικοχαμένο παλικάρι αλλά συγκίνησε τους πάντες με τα γλυκά λόγια του από την πίστα.
” Είναι μια δύσκολη και φορτισμένη στιγμή. Και ειδικά όταν έχει φύγει ένα νέο παιδί και μ αυτό τον τρόπο. Είμαι πραγματικά λυπημένος γι αυτό το παλικάρι που είχε έρθει μάλιστα πριν λίγες μέρες και καθόταν απένταντί μου να δει το πρόγραμμά μας. Μάλιστα τον περίμενα να έρθει στο καμαρίνι μου να δώσουμε τα χέρια και να γνωριστούμε αλλά ντρεπόταν και τελικά δεν ήρθε. Έφυγε και οι δρόμοι μας θα συναντηθούν εκεί ψηλά. Κρίμα πραγματικά. Παντελή μου να είσαι καλά εκεί επάνω και σου αφιερώνω το κομμάτι αυτό” ήταν τα λόγια του Νότη με τρεμάμενη φωνή και με το μαγαζί να τον χειροκροτεί γι αυτά τα όμορφα και αληθινά λόγια.
Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Παντελή ήταν το ” Δε κλαίω για μένα” που μέσα σε χειροκροτήματα και δάκρυα όλο το μαγαζί τίμησε τον νεαρό καλλιτέχνη που έχασε την ζωή του με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε. Και να τονίσουμε οτι ο Νότης ήταν απο τους καλλιτέχνες που θαύμαζε ο Παντελής αλλά δεν είχαν γνωριστεί ποτέ…

loading...
Share on Google Plus

διαχειριστες... psarades-post

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ATHENSWAVE.GR...ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ www.athenswave.com. "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΜΑΣ"
loading...