Νέα
Loading...


Ευχάριστα νέα: Ελπίδες μετά το πολύωρο χειρουργείο για την Μυρσίνη - Τι συμβαίνει με την Φρόσω;

Τέσσερις γιατροί προσπαθούσαν να σώσουν την 29χρονη Μυρσίνη
(Μίνα) Αρναούτηστο πολύωρο χειρουργείο που έκανε η κοπέλα, όταν μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Η κατάστασή της είναι σταθερή αλλά κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το χειρουργείο κράτησε πολλές ώρες και υπάρχουν πολλές ελπίδες για την κοπέλα, αφού δεν πειράχθηκε το κεφάλι της. Γεγονός που οι γιατροί της θεωρούν πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία της υγείας της. Το κορίτσι είχε σοβαρό κάταγμα στο μηρό και στο χέρι, χτύπησε στο θώρακα και είχε πολλά θλαστικά τραύμα. Ωστόσο, επικρατεί αισιοδοξία, παρόλο που τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Η Μυρσίνηπαραμένει στην εντατική και έχει στο πλευρό της την οικογένειά της που εύχεται όλα να πάνε καλά και να την έχουν γρήγορα κοντά τους.

Μυρσίνη Αρναούτη


Την ίδια στιγμή, η 21χρονη φίλη της Φρόσω Κυριακού στάθηκε πιο τυχερή και είναι καλύτερα από την αρχή. Δεν είχε βαρύ τραυματισμό, αλλά νοσηλεύεται στην ορθοπεδική πτέρυγα του Ευαγγελισμού. Ωστόσο και η Φρόσω έχει ένα σοβαρό κάταγμα βραχιονίου οστού και θα πρέπει να χειρουργηθεί στον ώμο μέσα στις επόμενες μέρες. Το χειρουργείο πιθανότατα θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, μιας και οι θεράποντες ιατροί της περιμένουν να σταθεροποιηθεί πρώτα η κατάστασή της.

Φρόσω Κυριάκουloading...
Share on Google Plus

διαχειριστες... psarades-post

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ATHENSWAVE.GR...ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ www.athenswave.com. "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΜΑΣ"
loading...